Perfecte uitvalsbasis 

De locaties van onze accommodaties vormen de ideale uitvalsbasis om al het moois, cultureels, gezelligs en actiefs wat Eijsden, Maastricht en de rest van Zuid-Limburg en de Belgische en Duitse grensregio's te bieden hebben, te ontdekken. Zonder veel tijd te hoeven besteden aan lokaal vervoer. Hieronder vind je alle plaatselijke vervoermogelijkheden en reisafstanden van de belangrijkste richtingen. Klik op onderstaande knop voor de leukste dagtripjes die je in de omgeving kunt maken.

Met de trein

Onze accommodaties aan het Stationsplein liggen schuin tegenover het kleinste stationnetje van Nederland: station Eijsden. Vanaf dit station bereik je gemakkelijk Maastricht, Luik, Visé, Valkenburg en Aken. Ze gaan elk uur van 's morgens vroeg tot' s avonds laat. Zo vermijd je parkeerproblemen in de steden die je bezoekt en ben je toch zeer mobiel. Hieronder vind je een overzicht van de treinverbindingen voor veel voorkomende trips. Vanaf onze accommodatie aan 't Bat is dit station 10 min. lopen. 

Kijk op de reisplanner van Arriva voor de ticketprijzen en de exacte tijden door de weeks en op zaterdagen en zondagen. 

Maastricht

Treinrit 11 minuten, direct, elk uur

Visé

Treinrit 4 minuten, direct, elk uur

Valkenburg

Treinrit minuten incl. 1 overstap, elk uur

Meerssen

Treinrit 23 minuten incl. 1 overstap, elk uur

Luik

Treinrit 32 minuten, direct, elk uur

Aken

Treinrit 75 minuten incl. 1 overstap, elk uur

Sittard

Treinrit 44 minuten incl. 1 overstap, elk uur

Heerlen

Treinrit 40 minuten incl. 1 overstap, elk uur

Met de auto

Kom je met de auto naar een van onze accommodaties aan het Stationsplein in Eijsden, dan kun je gratis parkeren op één van de parkeerplaatsen in de straat: één direct voor de deur, 1 verderop in de straat. Er is dus altijd ruimte. Vanuit het Stationsplein ben je binnen 2 minuten op de snelweg A2, waar je kunt kiezen uit Maastricht of België. Voor onze accommodatie aan 't Bat in Eijsden moet je rekenen op ongeveer 5 autominuten naar de A2.

Te voet of met de fiets

Wil je direct de natuur in of wil je je in Frankrijk wanen? Dan hoef je alleen maar de deur uit te lopen, zoals je op de vele foto's van Eijsden en omgeving kunt zien. Als je een fietsliefhebber bent, kun je hier je hart ophalen met de ene berg na de andere. Klik op de onderstaande links voor de leukste wandel- en fietstips:

Vragen? Stel ze hier gerust!

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.