Algemene voorwaarden

Boeken en betalen

Je hebt op deze site alleen de mogelijkheid om per credit card te betalen. Heb je geen credit card maar wil je graag boeken, stuur ons dan een bericht met deze boodschap via het contactformulier onderaan deze pagina of onderaan de pagina van de accommodatie die je wilt boeken.

Heb je een kortingscode gekregen, voer die dan bij het boeken in op de plaats waar dat gevraagd wordt, dan wordt de korting direct verrekend.

Bij het boeken betaal je direct 50% aan via je credit card. 

Tevens geef je dan automatisch een machtiging of voor het betalen van de tweede termijn van 50% via je credit card, 7 dagen voor je checkin datum.

Annuleren

Als je op deze site boekt krijg je bij annuleren tot 7 dagen voor je checkin datum 50% terug van het totale boekingsbedrag terug, of te wel gewoon de tweede termijn.
Als je op deze site boekt krijg je niets terug als 7 dagen voor je checkin datum of later annuleert.
Annuleren doe je door ons een annuleringsverzoek te sturen via het formulier onderaan deze pagina. De datum en tijd van ontvangst van dit bericht door ons is bepalend voor de vraag of je wel of niet binnen die 7 dagen termijn valt zoals boven beschreven.

Bijzondere omstandigheden

Als je op deze site boekt maar je mag vanuit overheidsmaatregelen niet verblijven in de accommodatie die je bij ons hebt geboekt of je mag er niet naar toe reizen, bijvoorbeeld als gevolg van COVID 19 maatregelen, dan krijg je bij annuleren tot 7 dagen voor je checkin-datum 75% van het totale boekingsbedrag terug. Doe je dat echter later, dan krijg je 25% terug.
Annuleren doe je door ons een annuleringsverzoek, inclusief onderbouwing van je bijzondere omstandigheden, te sturen via het formulier onderaan deze pagina. De datum en tijd van ontvangst van dit bericht door ons is bepalend voor de vraag of je wel of niet binnen die 7 dagen termijn valt zoals boven beschreven.

Huisregels

Dit is geen feestlocatie, het is een stijlvol authentiek pand uit 1900 dat met zorg en oog voor detail is ingericht. Een authentiek pand brengt veel sfeer maar kan ook gehorig zijn wanneer gasten voor geluidsoverlast zorgen. 
Daarom wordt van alle gasten verwacht dat ze na 22:00 uur rustig zijn en na 00:00 stil. Dit geldt des te meer voor als jullie samen op het buitenterras zitten of binnen met de ramen open. Als het warm is kun je de airco gebruiken om het aangenaam te houden en zo mogelijke geluidsoverlast voor andere gasten in het gebouw of voor omwonenden te voorkomen. 
Feesten, roken en huisdieren zijn verboden. Bij het overtreden van deze of andere huisregels kunnen boetes of extra kosten in rekening gebracht worden. 

Instructies en handleiding

Een paar dagen voor het inchecken ontvang je check-in-instructies en voor het uitchecken ontvang je check-out-instructies. Deze check-out-instructies vind je ook in de map in je accommodatie, samen met een praktische gastenhandleiding. Gasten worden geacht deze instructies en handleiding op te volgen. Schade, kosten of andere problemen die voorkomen hadden kunnen worden door het lezen van deze instructies en handleiding, zijn voor rekening van de gast.

Schade aan inventaris

Mocht je inventaris van de accommodatie hebben beschadigd of verloren hebben doen gaan, laat het ons dan zo snel mogelijk weten, maar in ieder geval uiterlijk bij het uitchecken, door een duidelijke mail met eventueel foto's hierover te sturen naar: [email protected].
De kosten die dan in rekening worden gebracht, vindt u op de inventarislijst in de informatiemap die voor u klaar ligt in uw woonruimte.
We hopen natuurlijk dat dit niet nodig zal zijn, maar zoiets kan altijd gebeuren. Mocht je bij het inchecken constateren dat inventaris-onderdelen al beschadigd waren of ontbraken, dan kun je dit nog op de dag van je check-in op dezelfde manier bij ons melden, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

E-mail formulier voor vragen of annuleringen

Netherlands

I have read and understood the Privacy Policy.