Alles wat je wilt op loopafstand

Onze accommodaties liggen in het pittoreske Eijsden, op 10 minuten van Maastricht: Dé ideale uitvalsbasis voor al het moois, gezelligs en actiefs wat Zuid Limburg en de Euregio te bieden heeft. Binnen 10 minuten tot een half uur bereik je alles per trein of auto.
In Eijsden zelf is letterlijk alles op loopafstand te vinden: van restaurants, cafe's, pittoreske straatjes, terrasjes, kastelen, prachtige natuur, waterpret, fun valley, tot een compleet winkelcentrum: 

Restaurants en café's

In Eijsden vind je verschillende restaurants en café's, allemaal op loopafstand van onze accommodaties. Je vindt ze in de oude kern van Eijsden en rondom het winkelcentrum.

Afhaal- en bezorgmaaltijden

Geen zin om te koken of uit eten te gaan? Eijsden biedt je verschillende snackbars, afhaalrestaurants en bezorgopties. Binnen 10 minuten loopafstand. De restaurants hebben deze opties ook sinds corona.

Winkels en supermarkten

Binnen 10 minuten lopen vindt u rond de oude kerk van "Breusj" een compleet winkelcentrum met supermarkten, lunchrooms en winkels voor uw dagelijkse behoeften en (lokale) delicatessenwinkels.

Pittoreske straatjes

Als je de deur uitstapt, loop je binnen de enkele minuten door de pittoreske straatjes van de oude kern van Eijsden, die slingert langs de Maas, de Diepstraat op tot Kasteel Eijsden.

Prachtige natuur en uitzichten

De pittoreske straatjes van Eijsden leiden aan bijna alle kanten van de stad tot prachtige vergezichten en natuurgebieden. Geweldig voor wandelingen of gewoon ronddwalen.

Kastelen en historische gebouwen

Als je in de buurt rondloopt, ontdek je veel historische gebouwen, zoals kerken, kloosters, monumentale huizen en kastelen. Deze is van de hertog van Eijsden.

Mooie wandel- en fietsroutes

Door de omliggende natuur en pittoreske dorpjes in Zuid Limburg en de aangrenzende Voerstreek, zijn tal van mooie routes te lopen of te fietsen, waarvan je de meeste direct vanaf de woning kunt starten.

Sport, spel, water en avontuur

Eijsden biedt voor zo'n klein dorp uitzonderlijk veel goede faciliteiten voor zwemmen, watersporten, fitness, spelen, klimmen, avontuur en meer. Binnen en buiten. Voor alle leeftijden.

Bourgondische sfeer en festiviteiten

Dit beeld symboliseert de Bourgondische en gastvrije tradities die Eijsden al eeuwenlang op een bijna mediterrane manier levend houdt, zoals de jaarlijkse "Broonk" en de Diepstraatfeesten.

Ideale uitvalsbasis voor de regio

Vanaf deze locatie ben je binnen 10 minuten in Maastricht en bereik je alles wat er in deze prachtige regio te zien en te doen is binnen het uur, met de trein, auto of via mooie wandel- of fietstochten.

Vragen? Stel ze gerust!

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.